@glomar Я не граю в моди, не люблю їх)
Тільки ванільний Сталкер та аналізую мапу S.T.A.L.K.E.R. 2
@glomar Я не граю в моди, не люблю їх)Тільки ванільний Сталкер та аналізую мапу S.T.A.L.K.E.R. 2
Я пройшов кілька раз оригінали трилогії, і потім зрозумів, що їх мені недостатньо.
Після гри в моди на трилогію - відчув новий потяг та бажання досліджувати світ Сталкера.
Хоча розумію що у кожного дослідника трилогії свої вподобання: комусь достатньо оригіналу, а хтось чекає нових модів на трилогію.
Помітив таку особливість на сайті. Зараз у мене 15.44. А відправлений пост датується 12.46. Баг?
@glomar Так, всі різні по вподобанням, і добре, що є моди для нового досвіду для тих, хто хоче нових вражень від гри
Хай піпл!
Особисто я не дуже люблю бар сто рентген через те що його окупували долгівці. До долгівців я ставлюся з зневагою, постійно грубіянять, установлюють свої суворі правила, ціль у них дурнувата ну серйозно як знищити зону, і вони ненавидять волю а я думаю що воля топчик. Але сам бар може бути непоганим місцем. У бармена можна купити хорошу снарягу, можна послухати хороші анекдоти, неподалік арена. Короче я даю цьому місцю 5/10.
Всим привіт!
я не дуже люблю бар сто рентген через те що його окупували долгівці
Пам'ятаю як вперше зіграв в мод АВС Інферно. В ті часи грав по схемі " один проти всих". Добре хоч можна було в Сидоровича давати відкат щоб налагодити контакти з угрупуванням , щоб проходити далі сюжет ТЧ.
Зараз намагаюся всих підряд не косити. І квести можна нові проходити, і предмети отримати цінні.
Всим привіт сталкери!
Які моди/ігри трилогії зараз проходимо?
Вітаю, шановні!
Рік тому грав в збірку "Anomaly:Ukraine", ось вирішив перепройти, але шось ніде не можу знайти її. Можливо хтось може підказати?
Дякую!
Всим миру і злагоди!
вирішив перепройти, але шось ніде не можу знайти її.
Дивився в мережі.
Дійсно відразу відшукати збірку важко.
Як варіант вийти на автора збірки, або ютуберів які її проходили.
Не виключено що і адміністрація сайта можливо має інформацію про збірку.